Μίζα 30.000 ευρώ φέρεται να ζήτησε υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών απο ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ στη Χαλκίδα, εκβιάζοντας τον ότι αν δε δώσει τα χρήματα θα τον γράψει για... ανύπαρκτες παραβάσεις. Ο ελεγκτής συνελήφθη και οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει κύκλωμα που πλούτιζε απο παράνομες δραστηριότητες. Ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ μίλησε στο Star. 

«Ο υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών μου είπε "η επιχείρησή σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αν το ψάξω λεπτομερέστατα θα σου βγάλω παραβάσειw". Moυ ζήτησε 30.000 ευρώ» είπε ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στην κάμερα του Star.

Όπως είπε, συμφώνησε να δώσει τη μίζα για να ξεγελάσει τον ελεγκτή. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θυμίζουν ταινία.



«Του λέω τα λεφτά είναι πολλά. Μου λέει "θα κατέβουμε στις 10.000, θα μου δώσεις 5.000 αύριο και τα άλλα 5.000 τον άλλο μήνα". Πήγα στην Ασφάλεια και προσημείωσα τις πέντε χιλιάδες. Ήρθε στη Χαλκίδα, τον πήγα σε γεύμα, δέχτηκε τις 5.000 και έδωσε τα χρήματα στον συνεργό του κάτω από το τραπέζι. Και ταυτόχρονα σε δευτερόλεπτα είχαν συλληφθεί».

Ο ελεγκτής του υπουργείου Μεταφορών φέρεται να είπε στον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ ότι αν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε, τότε εκείνος θα έκανε τα «στραβά μάτια» σε περίπτωση που περνούσαν τον έλεγχο αυτοκίνητα τα οποία δεν ήταν σε καλή κατάσταση για να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια.

Διαμεσολαβητής ανάμεσα στον ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ στη Χαλκίδα και τον υπάλληλο του υπουργείου, φέρεται να είναι ένας ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στην Αθήνα.

Συμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, αναμένεται να εκκινήσουν οι σχετικές διοικητικές και πειθαρχικές διαδικασίες για την υπόθεση.