Ομαλά κύλησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Εύβοια, ωστόσο σε ένα χωριό οι περισσότερες συζητήσεις επικεντρώνονται στα όσα έγιναν από τη στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες και ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, σε ένα τρικούβερτο γλέντι με κλαρίνα

Τα κλαρίνα έδιναν τον τόνο στην Εύβοια και οι κάτοικοι του χωριού έδειχναν να το απολαμβάνουν. Οι εκλογές βρήκαν τους περισσότερους να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Ήταν καλεσμένοι υποψηφίου που κατάφερε να επανεκλεγεί. Όταν τα τελικά αποτελέσματα έγιναν γνωστά, το γλέντι ξεκίνησε και κατά τη διάρκεια της νύχτας άναψε για τα καλά.

Ο υποψήφιος που ξεκίνησε το γλέντι

Την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του απολαμβάνει εδώ και αρκετά χρόνια ο Αντώνης Τσώκος, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής. Για πέμπτη φορά, εκλέχθηκε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας των Καθενών, με τον συνδυασμό του δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργου Ψαθά, ο οποίος επίσης ανανέωσε τη θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση με μεγάλο ποσοστό.

Ο Αντώνης Τσώκος είχε εκλεγεί και με τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουροδήμο, ενώ συνέχισε να εκλέγεται και με τον Γιώργο Ψαθά. Μάλιστα, αυτή αναμένεται να είναι η 5η θητεία του στη θέση του προέδρου της κοινότητας.

Η χαρά για την επανεκλογή του, αλλά και για την εκλογή του γιου του, Μπάμπη Τσώκου, στη θέση του αντιδημάρχου, ήταν τόσο μεγάλη που στήθηκε γλέντι στην πλατεία του χωριού με κλαρίναΜάλιστα, το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος, Γιώργος Ψαθάς, που τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή που έστησε ο Αντώνης Τσώκος για την επιτυχία στις εκλογές.

Δείτε τα βίντεο του evima.gr