Λογιστές και συνεργάτες οδοντίατροι του 50χρονου οδοντοτεχνίτη από την Ηλιούπολη που, όπως καταγγέλλεται, παρίστανε τον οδοντίατρο φαίνεται, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ότι φταίνε για την όλη παρεξήγηση που οδήγησε σε καταγγελίες από τους πελάτες του.

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν είχε σχέση με οποιαδήποτε οδοντιατρική υπηρεσία, αλλά έβλεπε τους πελάτες του ως οδοντοτεχνίτης. Για τις οδοντιατρικές εργασίες, ισχυρίζεται, ότι είχε οδοντιάτρους συνεργάτες.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: "Δεν έχω κάνει κάτι λάθος", λέει 50χρονος που κατηγορείται πως παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το live News, στο MEGA, μια αδιανόητη υπόθεση ιατρικής απάτης από έναν άνδρα που δήλωνε οδοντοτεχνίτης, αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος και λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις, είδε το φως της δημοσιότητας. Οι καταγγελίες των θυμάτων άρχισαν να «φωτίζουν» την παράνομη δράση του ψευτογιατρού.

"Δεν είμαι οδοντίατρος"

Ο ίδιος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS, λέγοντας πως με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε δεν είχε καμία επαφή.

 «Δεν έχω πτυχίο οδοντιάτρου και είμαι οδοντοτεχνίτης. Είχα οδοντίατρους συνεργάτες (σ.σ.: στο γραφείο στην Ηλιούπολη). Το έχω ανοίξει τον τελευταίο χρόνο και έρχονται οι συνεργάτες οδοντίατροι που κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις για τα δόντια που φτιάχνω εγώ. Εγώ δεν έχω απλώσει ποτέ στον κ. (…) χέρι, έχει κάνει κάποιες θεραπείες με τον οδοντίατρο και ήταν να κάνουμε κάποιες εργασίες οι οποίες δεν έγιναν».

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Ξεσπούν τα θύματα του "ψευτοδοντίατρου"

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο, οι πελάτες όταν χρειάζονταν κάτι πήγαιναν στα άλλα ιατρεία. Είχαμε διαμορφώσει έναν χώρο για να κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις οι οδοντίατροι. Ο εξοπλισμός που είχε το ιατρείο ήταν για οδοντιατρικές πράξεις του οδοντίατρου που ερχόταν να κάνει τις θεραπείες». Όπως λέει ο 50χρονος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

 «Είναι σίγουρα δύσκολο για την οικογένειά μου και για τη μητέρα μου, αλλά δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον. Το ιατρείο είναι στο όνομά μου, το έχω δώσει σε λογιστές να κάνουν τις άδειες και αυτά. Με τον καταγγέλλοντα ξεκίνησε ο οδοντίατρος μια θεραπεία που δεν ολοκληρώθηκε. Δεν είχα κάποια υπηρεσία στο στόμα του, ούτε έχω κάνει κάτι σε αυτόν. Μαζεύω τα κομμάτια μου και προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι σε αυτόν οδοντιατρικά».