Μετά το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το γήπεδο του Πανσερραϊκού κρίθηκε ακατάλληλο για λόγους στατικότητας σε δυο από τις κερκίδες του. Έτσι, η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος  του Πανσερραϊκού ανέφερε: «Μιλάμε για δυο κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο καθόλου. Μηδενικό φορτίο, δηλαδή αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα είναι επικίνδυνα. Συγγνώμη δε θα έπρεπε να το πω αλλά πλέον μιλάμε σαν Σερραίοι».

Γιατί κρίθηκε ακατάλληλο το γήπεδο του Πανσερραϊκού

Μετά από σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών όπου συζητήθηκε το θέμα στατικότητας του δημοτικού γηπέδου, κρίθηκε τελικά ακατάλληλο. Το στέγαστρο πάνω από την εξέδρα των επισήμων αλλά και το πέταλο της θύρας 6 παρουσιάζουν στατική ανεπάρκεια. «Η ”6” είναι αυτή που έχει τα δημοσιογραφικά θεωρεία, όταν χωρίς φορτίο κινδυνεύει να πέσει σημαίνει ότι δε μπορεί να ανέβει επάνω ούτε ένας άνθρωπος. Κανένας», τόνισε ο αντιπρόεδρος  του Πανσερραϊκού.

Η αναμέτρηση με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στις Σέρρες. Παρ’ όλα αυτά, διεξήχθησαν κανονικά οι εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόβλημα στατικότητας προϋπήρχε. Άλλη μια άδεια που δόθηκε «στα τυφλά».