Σε συναγερμό βρίσκονται οι κάτοικοι της Μαγούλας μετά την απόπειρα αρπαγής ενός παιδιού μόλις 8 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στην Εύβοια: Καταγγελία μητέρας για απόπειρα απαγωγής παιδιού - "Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό στο σπίτι μου;"

Μαγούλα: Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού, η νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν ένας άγνωστος πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Μαγούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο και πλησίασε το παιδί, το οποίο επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά στο σπίτι του.

Αρχικά, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, ωστόσο το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του. Τότε εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να τη βάλει μέσα, αλλά η 8χρονη έτρεξε πίσω στην παιδική χαρά για να ζητήσει βοήθεια.

Μάλιστα, ο άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακολουθήσει με τα πόδια, αλλά έπειτα από λίγο γύρισε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και το είπε στη μητέρα της, η οποία μετέβη στο Τμήμα Μαγούλας και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου. Έχουν προηγηθεί τρεις απόπειρες αρπαγής παιδιού σε διαφορετικές περιοχές της Εύβοιας.