Ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση του θανάτου, μέσα σε έναν χρόνο, δύο βρεφών της ίδιας οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα. Για τους θανάτους των δύο βρεφών, 20 ημερών και 2 μηνών, διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αλλά και γονιδιακός έλεγχος τόσα στα μωρά, όσο και στα μέλη της οικογένειας.

Μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της 23χρονης μητέρας, είπε ότι ο θάνατος του πρώτου μωρού, σύμφωνα με τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προήλθε από παθολογικά αίτια. «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για παθολογικό αίτιο. Αυτό βέβαια γεννά και άλλα ερωτήματα. Κατ’ εμέ θα πρέπει να οριστούν και δύο παιδίατροι για να μας πουν τι ακριβώς είναι, με ποια συμπτωματολογία η συγκεκριμένη ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί, αν έχει διάρκεια κτλ» είπε η Βούλα Δημητριάδου.

«Έχει δρομολογηθεί να γίνει γονιδιακός έλεγχος, υπάρχουν τα δείγματα από τους ιστούς που πρέπει να έχουν οι ειδικοί για να κάνουν τον έλεγχο» πρόσθεσε η δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμα: Κάτω Αχαΐα: Νέα, αποκαλυπτική μαρτυρία: "Το μωρό είχε μαυρίσει, ήταν κουκουλωμένο όταν ζήτησα να το δω"

Κάτω Αχαΐα: «Μιλά χωρίς να αναφέρει τι ήταν η ίδια» λέει η δικηγόρος της 23χρονης μητέρας

Η δικηγόρος της 23χρονης, που θρηνεί τον χαμό των δύο της παιδιών, αναφέρθηκε ξανά στην ταραγμένη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

«Κρατώ αυτό που διατύπωσε η μητέρα, ότι ήταν ένα παιδί περίεργο. Μιλά σαν μην προκύπτει για το δικό της παιδί, χωρίς να αναφέρει τι ήταν η ίδια και αν ήταν παρούσα. Το αν η Ειρήνη έπλεξε και ήταν με παρέες… θα πρέπει να σταματήσει η ‘ρετσινιά’ της εξάρτησης και χρήσης ουσιών γιατί τίποτα από αυτά δεν αποδεικνύεται. Ξέρω ότι η μητέρα ήταν απούσα. Γιατί ένα παιδί να στρέφεται κατά της μητέρας του, κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν. Φταίει η Ειρήνη και η κάθε Ειρήνη;» αναφέρει η Βούλα Δημητριάδου.

Όπως συμπληρώνει η δικηγόρος, οι καταγγελίες που είχαν γίνει και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφορούσαν τη μητέρα της 23χρονης και όχι την ίδια. «Δεν έγιναν ποτέ καταγγελίες σε βάρος της 23χορνης, αλλά σε βάρος της μητέρας της» σημειώνει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA