Mάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση με τα δύο νεκρά μωρά στην Κάτω Αχαΐα, λίγο μετά την κατάθεσή του στις Αρχές, μιλά στο Mega για το πώς γνώρισε την 23χρονη, όταν ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και καταγγέλλει πως συμφώνησαν να προβούν σε εικονικό γάμο έναντι αμοιβής για να βγάλει άδεια παραμονής στη χώρα.

Κάτω Αχαΐα: Η 23χρονη πήρε 8.500 και δεν τον βοήθησε ποτέ να βγάλει τα χαρτιά του

Ο μάρτυρας, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την 23χρονη, τονίζοντας: «Εγώ την γνώρισα όταν το πρώτο παιδί είχε πεθάνει. Ήταν 8 μηνών έγκυος και περπατούσαμε μαζί και μου έλεγε ότι ‘εγώ δεν έχω λεφτά και έχω πρόβλημα’. Και της λέω ‘εγώ να δώσω λεφτά σε σένα’. Και της λέω ‘θα σου δώσω το όνομα μου να το δώσεις στο κορίτσι κι εσύ να παντρευτείς εμένα για να φτιάξω χαρτιά’,

Έναν μήνα μετά, δηλαδή τον περασμένο Αύγουστο η Ειρήνη φέρνει στον κόσμο την κόρη της. Όπως καταγγέλλει ο άνδρας στο LIVE NEWS, ενώ είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα που άγγιζαν, όπως λέει, τις 8.500 ευρώ, η 23χρονη δεν τον βοήθησε ποτέ τελικά να βγάλει τα χαρτιά του.

«Δεν ξέρω ποιανού είναι τα παιδιά. Εγώ μόνο τη βοήθησα στο να δώσω το όνομα μου στο παιδί, να κάνουμε γάμο και να βγάλω άδεια παραμονής. Έτσι είπε, αλλά δεν έκανε τίποτα. Ψέματα είπε. 8.500 ευρώ μου ‘έφαγε’. Εγώ έκλαψα πολύ. Δεν έφτιαξα χαρτί, δεν έφτιαξα τίποτα. Εγώ όλα τα έκανα. Και γάλα και φαγητό και νοσοκομείο».

Δικηγόρος 23χρονης: "Ήταν μόνη στον τοκετό"

Όπως αποκάλυψε χτες η δικηγόρος της στο LIVE NEWS, εκείνη ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για την 23χρονη η οποία βρέθηκε να γεννά ολομόναχη το δεύτερο παιδί της με μοναδικό στήριγμα μια φίλη της.

Κανείς δεν είχε καταλάβει πως η Ειρήνη ήταν έγκυος. Ούτε και η ίδια άλλωστε το αντιληφθεί μέχρι τον 7ο μήνα κύησης.

«Δεν την είχαμε δει ποτέ να είναι έγκυος και μόλις το είδαμε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μου έπεσαν τα πράγματα από τα χέρια γιατί δεν ήθελε να ακούσει ούτε για οικογένεια, ούτε για τίποτα τέτοιο», ανέφερε φίλη της 23χρονης μητέρας.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Από μικρή στη βιοπάλη αναγκάστηκε να δουλεύει όσο ακόμα ήταν ανήλικη για να βγάζει ένα μεροκάματο. Παράτησε στο σχολείο στην 1η Γυμνασίου. Οι κοινωνικές υπηρεσίες μπαινόβγαιναν στο σπίτι της, με τους συμμαθητές της να την περιγράφουν στο LIVE NEWS ως μια πληγωμένη έφηβη που είχε μπλέξει με κακές παρέες.

«Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Είναι ένα πολύ περίεργο παιδί», είπε η μητέρα της.

Έκανε περιστασιακές δουλειές για να ζήσει. Από babysitter μέχρι στα χωράφια να μαζεύει πατάτες.

Έχει όμως ζήσει και ακραίες καταστάσεις, στις οποίες την οδήγησε η ανέχεια. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν το μικρό κορίτσι και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί.

«Της έλεγα γενικά να βάλει μυαλό και να αλλάξει ζωή. Ήθελε να ακολουθήσει αυτό, δικαίωμα της. (Πέρασε) αρκετά δύσκολα, την ξέρω από μωρό. Και Γερμανίες που έτρεχε για να μπορέσει να βγάλει τα δικά της λεφτά», ανέφερε φίλη της 23χρονης.

Οπουδήποτε θα ήταν καλύτερα για την Ειρήνη από το να μείνει στο τοξικό περιβάλλον στο οποίο είχε μετατραπεί το σπίτι όπου μεγάλωσε.

Η Ειρήνη ήταν μόλις 8 χρόνων όταν το είχε σκάσει από το σπίτι μετά από έναν ακόμη έντονο καβγά. Στα 14 της είδε την μικρότερη αδελφούλα της, ένα ξανθό αγγελούδι, να «σβήνει» μπροστά τα μάτια της και 9 χρόνια μετά, στα 23 της, θρηνεί τα δύο μωρά της 19 ημερών και 2 μηνών.