Σε χειρουργείο χωρίς αναισθησία υποβλήθηκε ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, με βάση την καταγγελία της. Η ασθενής μίλησε στο MEGA για την περιπέτειά της και δεν εστίασε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά στο ίδιο το νοσοκομείο. 

Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνεται το περιστατικό, όπως προκύπτει από τη μαρτυρία της ασθενούς, που έπρεπε να χειρουργηθεί για κήλη στη σπονδυλική στήλη. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η ασθενής Αγγελική Λινάρδου, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς αναισθησία, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τα όσα βίωσε.



Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια ασθενής, η οποία κατήγγειλε πως υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο χωρίς γενική αναισθησία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια χειρουργείου κήλης στη σπονδυλική στήλη.

Η ασθενής Αγγελική Λινάρδου μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» για τα όσα βίωσε.

«Στο πρώτο στάδιο δεν καταλάβαινα. Η αναισθησία μπήκε ενδοφλέβια, όχι από τα μηχανήματα. Κοιμήθηκα για να με διασωληνώσουν. ‘Όταν τέλειωσε αυτό το κομμάτι της αναισθησίας, άρχισα να καταλαβαίνω τα πάντα. Ήμουν μπρούμυτα, αλλά δεν μπορούσαν να κουνηθώ. Προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω πολύ τα χέρια μου, μάλλον λόγω μυοχαλαρωτικών. Ύστερα από ένα σημείο, ο γιατρός είπε στον αναισθησιολόγο πως "η ασθενής ξυπνάει". Τον άκουγα», είπε αρχικά.

Έπειτα τόνισε: «Μου βάζουν άλλο λίγο αναισθησία, αλλά δεν λειτούργησε και πάλι. Αυτό έγινε τρεις φορές. Κάποια στιγμή επειδή σπαρταρούσα άκουσα πως ίσως να είμαι επιληπτική, αλλά δεν το δήλωσα. Όλο αυτό είναι εφιαλτικό γιατί και ακούς τα πάντα και πονούσα. Αυτό που μου έφερε σε πανικό είναι πως ένιωθα πως πνιγόμουν στην προσπάθειά μου να μιλήσω. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον γιατρό αλλά ούτε τον αναισθησιολόγο. Την ευθύνη εγώ τη ρίχνω στο νοσοκομείο και στο μηχάνημα. Είχα πλήρη αντίληψη του τι γινόταν. Έχουμε λάβει και άλλες καταγγελίες για το νοσοκομείo».