Σοκ προκαλούν τα νέα ντοκουμέντα από τα σοβαρά επεισόδια στο Μοναστηράκι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η βία ανεξέλεγκτη και ο φόβος των άτυχων επιβατών διάχυτος.

Η επίθεση σε νεαρή κοπέλα στις αποβάθρες του σταθμού στο Μοναστηράκι έχει καταγραφεί από κάμερα. Με γρήγορα βήματα και μάσκα στο πρόσωπο, το άτομο που της επιτίθεται πλησιάζει και αρχίζει να τη χτυπά. Τη σπρώχνουν και επιστρέφουν λίγα μέτρα πιο κάτω όπου έχει εγκλωβιστεί ομάδα αντιεξουσιαστών από νεοναζί, στα βαγόνια του τρένου.

Οι δράστες καταστρέφουν από μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων στον σταθμό στο Μοναστηράκι μέχρι κάδους για σκουπίδια. Παίρνουν στα χέρια τους τμήματα από αυτά και κατευθύνονται στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων. Εκεί που το μαρτύριο επιβατών κάθε ηλικίας συνεχίζεται.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης (02/11) στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι ήταν δραματικά. «Πρωταγωνιστές» των επεισοδίων άνθρωποι με κουκούλες και κράνη, οπλισμένοι με ρόπαλα, αλυσίδες φωτοβολίδες, ζώνες, ακόμα και πυροσβεστήρες.

Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, οι περισσότεροι από τους «πρωταγωνιστές» των θλιβερών εικόνων είχαν αποχωρήσει. Και πολλοί ήταν οι τραυματίες μέσα στον σταθμό στο Μοναστηράκι.

Δείτε βίντεο: