Σήμερα, Τρίτη, 7 Νοεμβρίου αναβιώνουν στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, οι τραγικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της Εμμανουέλας, όταν το βράδυ της 22ης Νοεμβρίου του 2022, ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στην περιοχή της Καμάρας.

«Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» λέει η μητέρα της Εμμανουέλας, Κέλλυ Καμπάκη.

Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο» λέει η μητέρα της Εμμανουέλας

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα βρεθούν για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που προκάλεσε τον θάνατό της. «Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη… Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η μητέρα της, Κέλλυ Καμπάκη, υπογραμμίζοντας την επιθυμία της για δικαιοσύνη, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα» δήλωσε, σημειώνοντας ότι πρέπει να κληθεί τουλάχιστον ως μάρτυρας και η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος. «Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα» ανέφερε ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: «Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε στις 25/11» - Η επιστολή των γονιών της 21χρονης Έμμας και τα ερωτήματα

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς της Εμμανουέλας με μεγαλείο ψυχής αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους. Η 21χρονη κοπέλα έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, σκορπώντας απέραντη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.