Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον 30χρονο γυμναστή δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις που του καταλογίζονται,  αναφέροντας πως έκανε «πλάκα με τους μαθητές του».

Ο 30χρονος γυμναστής συνελήφθη, οδηγήθηκε στον ανακρίτη, απ΄όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του υποστήριξε ότι ο γυμναστής - που φέρεται να έχει σύνδρομο Άσπεργκερ - του είχε μιλήσει για τους μαθητές του και ότι μέσα από τη φυλακή του είπε πως δεν πείραξε τα παιδιά, απλά τα «γαργαλούσε».

"Μπαμπά είμαστε φίλοι με τα παιδιά"

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δε συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή τη στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: "πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ", "Μπαμπά", μου λέει, "είμαστε φίλοι με τα παιδιά"», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Ασπρόπυργος: "Τα γαργάλαγε τα παιδιά", λέει ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή

Ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή, ο οποίος μίλησε στο Mega, ο γιος του υποστηρίζει μετά τη σύλληψή του ότι δεν έκανε ποτέ κακό στα παιδιά και ότι απλά έπαιζε μαζί τους και τα γαργαλούσε:

«Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: "Μπαμπά, τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια". Μου λέει "Είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω", δηλαδή πάντα έλεγε ότι "Θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος". Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει».

«Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω "Δε θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό", μου λέει "Γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;". Το διαχειρίζεται, αλλά φοβάμαι», κατέληξε ο πατέρας.

Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι καταγγελίες από γονείς των μαθητών

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες γονιών για τον δάσκαλο γυμναστικής. Οι περιγραφές των παιδιών προκαλούν σοκ, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ο γυμναστής τα έπιανε σε διάφορα σημεία του σώματός τους ενώ τους έλεγε να καθίσουν και στα πόδια του.

Η μητέρα μικρού μαθητή δεν πίστευε τα όσα εφιαλτικά της περιέγραφε ο γιος της ότι του έκανε ο δάσκαλος της γυμναστικής. Η μία αποκάλυψη έφερε την άλλη. Τα στόματα των ανήλικων παιδιών άνοιξαν και οι γονείς άφωνοι τα άκουγαν να τους περιγράφουν πως τα έπιανε στα κορμάκια τους

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Δευτέρας, όταν γονείς πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ο γυμναστής του σχολείου κάνει απρεπείς πράξεις στα παιδιά τους.

«Υπάρχει καταγγελία από γονέα, η οποία αναφέρει ότι είχε γράψει ο δάσκαλος στον πίνακα - παίζανε κρεμάλα - τη λέξη γ... και ανώμαλος και του είπαν τα παιδιά ανώμαλος είστε εσείς και όχι το παιδάκι. Υπάρχει παιδάκι της έκτης δημοτικού, το οποίο λέει ότι του είπε "κύριε, πού να κάτσω" και είπε "έλα κάτσε πάνω μου". Και υπάρχει και άλλο ένα παιδάκι που του είπε πού να κάτσω, του είπε στα πόδια μου, του τράβηξε την μπλουζα προς τα κάτω για να δει εάν έχει κάποια γρατζουνιά», αναφέρουν οι γονείς.

Την ίδια ώρα, άλλος πατέρας υποστηρίζει ότι το παιδί του του εκμυστηρεύτηκε πως ο γυμναστής όταν τους έβαζε τιμωρία δεν τους έβγαζε στο προαύλιο για γυμναστική, αλλά τους κρατούσε στην τάξη: «Κυνηγάει το ένα παιδί, το άλλο και μας γαργαλάει ο κύριος, στον λαιμό, στην κοιλιακή χώρα», φέρεται να έχει υποστηρίξει ανήλικος μαθητής.