Το γύρο του διαδικτύου κάνει η έκπληξη μαθητών στην καθηγήτριά τους. Οι μαθητές θέλησαν να δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στην καθηγήτριά τους και βρήκαν έναν μοναδικό τρόπο. Στο τέλος κατάφεραν όχι μόνο να κάνουν μια μοναδική έκπληξη στην καθηγήτριά τους, αλλά και να την συγκινήσουν.

Οι μαθητές στην αρχή περίμεναν την καθηγήτρια με δήθεν άγριες διαθέσεις, ωστόσο όπως φαίνεται στο τέλος, είχαν να τις προσφέρουν λουλούδια και αγκαλιές.

Το βίντεο, που δημοσίευσε το npress.gr δείχνει τους μαθητές να περιμένουν με αγωνία την καθηγήτριά τους, ενώ επικρατεί αναστάτωση. Η καθηγήτρια μπαίνει στην τάξη και βλέπει μερικούς από τους μαθητές της συγκεντρωμένους, σαν να τσακώνεται. Ρωτάει «τι γίνεται εδώ;» και ταραγμένη σπεύδει να τους βοηθήσει.

Κι αν η πρώτη έκπληξη ήταν δυσάρεστη, η δεύτερη της προκάλεσε συγκίνηση. Κι αυτό γιατί μόλις έφτασε έτοιμη να κάνει την... ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ, οι μαθητές της πέταξαν κομφετί γενεθλίων, ενώ την περίμεναν με μια ανθοδέσμη. Δεν είναι σαφές από το βίντεο αν γιορτάζει, αλλά η σκηνή που της έστησαν παραπέμπει σε γιορτή. 

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Φυλάκιση 10 ετών για 75χρονη πρώην δασκάλα - Κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο μαθητή στο υπόγειο του σχολείου

Η καθηγήτρια στην αρχή τα χάνει και προσπαθεί να συνέλθει από την ταραχή. Στη συνέχεια στέκεται στον τοίχο, εμφανώς συγκινημένη, με τους μαθητές να γελούν. Αμέσως μετά, ένας ένας σπεύδουν να την αγκαλιάσουν.

Μια ωραία έκπληξη στην δασκάλα!! 👏👏

Δημοσιεύτηκε από npress.gr στις Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023