Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας και εγκυμονούσας Φαίης Μπακογιώργου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς οι αστυνομικές Αρχές ύστερα από έρευνα που έριξε φως στη δολοφονία της 23χρονης, προχώρησαν σε συλλήψεις. Συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί η μητέρα, η αδελφή της 23χρονης και η σπιτονοικοκυρά τους για τη δολοφονία της Φαίης.

Υπενθυμίζεται ότι η Φαίη Μπακογιώργου είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα. Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή LIVE NEWS σήμερα Τετάρτη (8/11/2023), συνελήφθησαν η 59χρονη μητέρα, η 23χρονη αδερφή και η 57χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την έγκυο μητέρα των τριών παιδιών. 

Σύμφωνα, επίσης, με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το LIVE NEWS, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης κατηγορούνται εκτός από τη δολοφονία της 23χρονης και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

 Τα στοιχεία της δολοφονίας θα προκαλέσουν ανατριχίλα, λέει η δικηγόρος

Μιλώντας στο newsit.gr η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, και οι τρεις βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της Φαίης στις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Ακολούθησε έρευνα του Ανθρωποκτονιών και όπως σημειώνει τα στοιχεία που αποκαλύπτονται θα προκαλέσουν ανατριχίλα, καθώς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Μέχρι στιγμής κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και ανθρωποκτονία με δόλο. 

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με τον θάνατο της Φαίης: Τι αναφέρει η νέα ιατροδικαστική έκθεση - Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η δικηγόρος του πατέρα της

Ο Νίκος Μπακογιώργος, πατέρας της Φαίης, μιλώντας στο Live News είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε».

Το χρονικό μιας φρικτής δολοφονίας

Στις 8 Οκτωβρίου 2021 η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου έγκυος στο 4ο παιδί της βρέθηκε νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη. Η ταυτοποίηση της άτυχης κοπέλας καθυστέρησε πάρα πολύ και έγινε από ένα άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Η σορός της Φαίης βρέθηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη, η οποία απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης από άγνωστα αίτια. Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της έλεγε ότι ήταν βέβαιος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί, καθώς βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, φορώντας την πιτζάμα της. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.