''Στόχος να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση'', δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Πρωινές Ιστορίες'' με τον Γιάννη Αργυρό ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Δημήτρης Βερβεσός. Ζήτησε να γίνει καλύτερη νομοθέτηση ενώ έκανε λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης. Σημείωσε ότι όποιος δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά θα αναγκαστεί να κλείσει τα βιβλία του ή να απολύσει προσωπικό. Τόνισε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με ένταση ενώ είπε πως έχει ανακοινωθεί κινητοποίηση με άλλους επαγγελματικούς φορείς στις 22 του μήνα έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Σημείωσε πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ακόμα και αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Βερβεσού

«Στόχος να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση για να οδηγήσουμε σε μία καλύτερη νομοθέτηση από αυτή, που η κυβέρνηση έχει μέχρι σήμερα εισάγει», τόνισε.

Για τις κινητοποιήσεις των δικηγόρων σημείωσε ότι θα συνεχιστούν με ένταση.

«Έχουμε εξαγγείλει μαζί με όλους τους επιστημονικούς φορείς της χώρας, κινητοποιήσεις στις 22 του μήνα έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις και δικαστικά και σε επίπεδο πίεσης, ακόμα κι αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο».