Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι είναι σοκαριστικά. Ο συλληφθείς κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρoνο με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση, μαστροπεία, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ενώ η συστηματική κακοποίηση ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης, τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας αδρά 22.000 αρρωστημένοι συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν. Το αποτρόπαιο υλικό περιλαμβάνει σκληρές σκηνές, όπου ο 42χρονος παροτρύνει τα άτομα με νοητική υστέρηση να αντιμετωπίζονται βίαια μεταξύ τους.

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ, θέλουν να δουν, κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά, ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μη θες», ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις, δεν παίρνεις λεφτά».

Η καθημερινή βία που υφίσταντο δύο νεαρά άτομα με αναπηρία στο Κερατσίνι από έναν 42χρονο, ο οποίος παρουσίασε ακόμα και τις αρρωστημένες πράξεις του στο YouTube, σοκάρει με τις πτυχές του δράματος που έρχονται στο φως.

Ο γείτονας του δράστη, που έχει ήδη συλληφθεί, ανέφερε ότι η γειτονιά αναστατωνόταν καθημερινά από τις φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμά του.

Ο 42χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος για βασανισμούς, εξύβριση, μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο δράστης φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτα δύο νεαρά άτομα με αναπηρία, τα οποία κακοποιούσε συστηματικά και εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με γείτονες του δράστη, οι φωνές των θυμάτων ακούγονταν καθημερινά από το διαμέρισμά του, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά. Οι μαρτυρίες τους οδήγησαν στην έρευνα της Aστυνομίας, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του 42χρονου.

Όπως ανέφερε γείτονας του δράστη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, καθημερινά από το διαμέρισμά του ακούγονταν φωνές που αναστάτωναν τη γειτονιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Φρίκη από τα βίντεο των βασανισμών

Ο 42χρονος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια κοπέλα 21 ετών και έναν άνδρα 25 ετών, και οι δύο με νοητική υστέρηση. Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον. Άλλες φορές τους υποχρέωνe σε σεξουαλικές πράξεις.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο 42χρονος κρατά την ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Εκείνη αντιδρά, σηκώνεται από την καρέκλα και την απειλεί. Στη συνέχεια βάζει άλλη κοπέλα να της ξυρίσει και τα φρύδια.

Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη.

«Έχει τουλάχιστον 3 χρόνια που αυτό το φαινόμενο υπάρχει στο ελληνικό ίντερνετ. Εμείς σαν χρήστες έχουμε κάνει πολλές φορές αναφορές, γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο νομικό πλαίσιο. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί απλά να πέσει το βίντεο. Είναι μια βίαιη μόδα με live κακοποιήσεις, χτυπήματα κατά των γυναικών, κατά ΑΜΕΑ, τα οποία γίνονται επαναλαμβανόμενα σε live stream χωρίς να κάνει κανένας τίποτα», λέει μάρτυρας στην τηλεόραση του Mega.

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές, όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσε στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.