Σε μια νεότερη αναφορά του ο 41χρονος αστυνομικός αλλάζει τα δεδομένα για το τραγικό περιστατικό στη Βοιωτία, λέγοντας πως το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ κάνεις δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε και συνέβη αυτό.

Ύστερα από καταδίωξη και ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε προσκρούσει σε παρκαρισμένο ΙΧ στο χωριό Λεοντάρι, ο 17χρονος Ρομά δέχτηκε σφαίρα στον τράχηλο από το υπηρεσιακό όπλο 41χρονου αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Αλλάζει την αναφορά του ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό με τον 17χρονο Ρομά που έπεσε νεκρός στο Λεοντάρι Βοιωτίας

Ο υπαίτιος αστυνομικός μιλά για απόπειρα αρπαγής του όπλου του με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων ‘’Το Βήμα’’ και ‘’Τα Νέα’’ μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA  για την υπόθεση.

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φαίνεται να υποστήριξε αρχικά πως ο 17χρονος προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Σε μία νεότερη αναφορά του το αλλάζει όμως, κα λέει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ κάνεις δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε και συνέβη αυτό.

Επιπλέον, είπε πως το τραύμα από τον πυροβολισμό έγινε μεταξύ του δείκτη και του μεσαίου δακτύλου του θύματος, κάτι που αποδεικνύει πως ο 17χρονος έβαλε το χέρι του μπροστά, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής και βλητικής εξέτασης για να διαπιστωθεί το ύψος από το οποίο πυροβολήθηκε.