Σε δήλωσή τους οι δικηγόροι υπεράσπισης του φιλάθλου της ΑΕΚ (Χριστοδούλος και Φιλίππος Φίλιας) υποστηρίζουν ότι το μαχαίρι στο οποίο βρέθηκε το dna του πελάτη τους δεν είναι το φονικό όπλο της επίθεσης στον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε σχετικά: Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός

Αναλυτικά η δήλωση των δικηγόρων υπεράσπισης του φιλάθλου της ΑΕΚ για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Ο εντολέας μας σήμερα απολογήθηκε ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας για αδικήματα που δεν συνδέονται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή. Ύστερα από σύμφωνη γνώμη της κ. ανακρίτριας και του κ. εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. Όσον αφορά το μαχαίρι, για το οποίο γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες, είναι δεδομένο ότι δεν είναι το φονικό όπλο, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν έχει αναδειχθεί το δεύτερο μαχαίρι, στο οποίο έχει ανευρεθεί αίμα του θύματος στη λαβή και τη λεπίδα και DNA αγνώστου δράστη μη συλληφθέντος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ελληνικές δικαστικές Αρχές και την κυρία ανακρίτρια και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στην ανακάλυψη της αλήθειας».