Στον ανακριτή οδηγείται ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ κατηγορούμενος για συμμετοχή στα επεισόδια το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν. Ωστόσο, το DNA του 35χρονου ταυτοποιήθηκε σε μαχαίρι το οποίο είχε πάνω του αίμα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Στον 35χρονο συλληφθέντα ανήκει το "ορφανό DNA" που βρέθηκε σε μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος

Το DNA στο μαχαίρι 

Ο 35χρονος οδηγείται στις ανακριτικές Αρχές προκειμένου να απολογηθεί, καθώς μέχρι στιγμής είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή στα επεισόδια και όχι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η ανακρίτρια θα παραλάβει τα αποτελέσματα του DNA, σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε δείγμα του κατηγορουμένου στο ένα από τα δύο μαχαίρια που είχαν εντοπιστεί στην περιοχή και είχε το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορό του, ο 35χρονος δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτώσει τον Μιχάλη Κατσουρή και, όπως υποστηρίζει, «κρατούσε ένα μαχαιράκι, το οποίο ωστόσο του είχε πέσει ώρα νωρίτερα σε διαφορετικό σημείο».

Πηγή: ΕΡΤ