Στο σημείο της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει φτάσει η δίκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και το ρεπορτάζ του Star κατέγραψε τις αντιδράσεις τόσο του συζύγου της, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιο, Μάνου Δασκαλάκη, όσο και των μελών της οικογένειας της κατηγορουμένης. 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μεταφέρθηκε πως αριστερά κάθισε ο Μάνος Δασκαλάκης και δεξιά τα μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης. Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης άκουγε προσεκτικά τα όσα περιέγραφε η μητέρα. Δεν είχε την παραμικρή αντίδραση. Η οικογένεια της μητέρας ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. «Τους είδα με κατεβασμένα κεφάλια και με δάκρυα» τόνισε η δημοσιογράφος του Star που βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Απολογία Πισπιρίγκου: Αίτημα από τον Κούγια για εξαίρεση της προέδρου του δικαστηρίου

Η κατηγορούμενη ήταν ντυμένη στα μαύρα. Όλοι περίμεναν να απολογηθεί το πρωί. Η έκπληξη ήρθε από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της προέδρου της έδρας, λέγοντας ότι μεροληπτεί. Υπήρξε ένταση, με τον ποινικολόγο να λέει κάποια στιγμή ότι «εγώ είμαι ο Θεός της κατηγορούμενης ως συνήγορος και της απαγορεύω να απολογηθεί».

Το αίτημα απορρίφθηκε ως απαράδεκτο και έτσι άρχισε η απολογία. Θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και όπως είπε η κατηγορούμενη θα μιλήσει για την τετραπληγία της Τζωρτζίνας αλλά και για τον κ. Ηλιάδη.