Συναγερμό σήμανε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, καθώς υπό την επήρεια μέθης και χωρίς προφανή αιτία, ένας 39χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον 37χρονου χωρίς, ευτυχώς, να τον τραυματίσει.

Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη, χθες το βράδυ, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, καταμεσής του δρόμου, με τον ένοπλο να καταφεύγει στο προαύλιο εκκλησίας της περιοχής, όπου πείστηκε τελικά να παραδοθεί στους αστυνομικούς, παρά την αρχική αντίσταση που προέβαλε.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να έβαλε με την καραμπίνα κατά του αυτοκινήτου του 37χρονου, στη προσπάθεια του τελευταίου να απομακρυνθεί από το σημείο του συμβάντος. Στη θέα, δε, των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Η καραμπίνα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένη και έφερε δύο θαλάμους με φυσίγγια, ενώ πάνω στον 39χρονο από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε εξάρτυση γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.