Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, ανήμερα της 50ής Επετείου του Πολυτεχνείου.

Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό για ακόμα μία φορά.

Στο ρεύμα προς Κηφισιά, η κίνηση αρχίζει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας, ενώ στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Ίλιον μέχρι και το ύψος του Ρέντη.

Μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Κηφισό, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.

*Διαβάστε εδώ: Τέλη κυκλοφορίας: Μέχρι πότε μπορούμε να τα πληρώσουμε - Πόσο είναι το πρόστιμο


Πολυτεχνείο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στα ΜΜΜ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και μεταβολές δρομολογίων στα ΜΜΜ τίθενται σε ισχύ λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 50ής επετείου του Πολυτεχνείου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προέβη για έως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2 και ώρα 06:00 σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, σήμερα Παρασκευή 17 του μηνός, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, σήμερα τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό του μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ.