Φρίκη και αποτροπιασμός στο Κεραστίνι. Βασανισμοί ΑμεΑ, σε απευθείας μετάδοση στο Κερατσίνι, ύστερα από αίτημα «τηλεθεατή επ’ αμοιβή» για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένο challenge μια νεαρή ΑΜΕΑ.

Οι αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στο Κερατσίνι δεν έχουν τελειωμό. Όπως αποκαλύφθηκε, ένας θεατής παρήγγειλε… να ξυρίσει ο 42χρονος προφυλακισμένος τα φρύδια μιας παρευρισκόμενης νεαρής, ατόμου με ειδικές ανάγκες (νοητική υστέρηση). Η… παραγγελιά έχει καταγραφεί σε βίντεο που είχε προβληθεί στο YouTube έναντι πληρωμής, στην περιβόητη υπόθεση του ανθρώπου που εξανάγκαζε σε βασανιστήρια ΑΜΕΑ, έναντι αμοιβής από χρήματα που πλήρωναν θεατές του φρικτού θεάματος.

Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η κοπέλα αντιδρά και αρνείται να ξυρίσει τα φρύδια της, λέγοντας ότι θα πονέσει, με τον 42χρονο να την απειλεί, να της λέει ότι πρόκειται για challenge στο οποίο συμφώνησε και προσπαθώντας να την πιέσει κι άλλο, της λέει ότι δεν θα πάρει χρήματα, αφού αρνήθηκε να κάνει ό,τι συμφώνησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, της Κέλλυς Χεινοπώρου και της Άριας Καλύβα, που μεταδόθηκαν στον αέρα της εκπομπής, υπήρχαν 20.000 άνθρωποι που ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν για να παρακολουθούν σε απευθείας μετάδοση τον 42χρονο να υποβάλλει σε δοκιμασίες άτομα με νοητική υστέρηση. 

Διαβάστε επίσης: Κερατσίνι: Νέες μαρτυρίες-σοκ για το κύκλωμα που κακοποιούσε ΑμεΑ live στο διαδίκτυο - "Πίσω από τον αρχηγό είναι άλλα 20 άτομα" (Βίντεο)

Νέο βίντεο για τα βασανιστήρια σε ΑμεΑ στο Κερατσίνι

Σε άλλο βίντεο, που επίσης μεταδόθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», έχει καταγραφεί ο διαπληκτισμός του 42χρονου με ένα από τα άτομα με νοητική υστέρηση, που ήταν παραταγμένα πίσω του, σε ζωντανή σύνδεση, ώστε να «επιλέγουν» οι επί συνδρομή τηλεθεατές τι είδους «βασανιστήρια» και σε ποιον έπρεπε να υποβληθούν. Μάλιστα, ευρισκόμενος προφανώς σε θέση ισχύος έναντι του ατόμου με νοητική υστέρηση, ο 42χρονος του είπε ότι «δεν δέχεται απειλές» και τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο.

Ακόμη, όπως είπε η Άρια Καλύβα, καθώς εδώ και πολλές ημέρες απ' όταν έχει αποκαλυφθεί η υπόθεση δεν έχει υπάρξει θετική απόκριση στα αιτήματα που έχουν γίνει σε δημόσιες δομές, τα άτομα που έπεσαν θύματα του 42χρονου, καθώς δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίνη, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν και να διαμείνουν στο σπίτι άλλου youtuber, που τα εκμεταλλευόταν πριν «πέσουν στα χέρια» του 42χρονου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι δυστυχώς δεν υπήρχε καταγγελία από κανέναν το προηγούμενο διάστημα στην ΕΛ.ΑΣ. ούτε καν ανώνυμα και πως μέσα σε λίγες ημέρες από την πρώτη καταγγελία που έγινε, ο 42χρονος είχε συλληφθεί.