Ανατριχιαστικά στοιχεία και ντοκουμέντα που σοκάρουν έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή Φως στο Τούνελ σχετικά με το θάνατο του 19χρονου Νίκου στα Σπάτα.

Συγκλονίζει μέσα από την έρευνα του «Τούνελ» ο θάνατος- μυστήριο του 19χρονου σπουδαστή Νίκου Ντουρντουρέκα από τα Σπάτα, που βρέθηκε από τη μητέρα του κρεμασμένος στο δωμάτιό του τον Ιούλιο του 22.

Από το δωμάτιο της φρίκης, η μητέρα του περιγράφει στην κάμερα του εκπομπής το Γολγοθά που ανεβαίνει 16 μήνες τώρα συλλέγοντας το ένα στοιχείο μετά το άλλο για το θάνατο του παιδιού της. Στοιχεία που μαρτυρούν, όπως λέει, έγκλημα.

Τα οπισθάγκωνα δεμένα χέρια του άτυχου νέου, το ορφανό αποτύπωμα στη ντουλάπα που βρέθηκε κρεμασμένος, αλλά και το αποτύπωμα από αθλητικό παπούτσι στο περβάζι του μπαλκονιού από όπου φέρεται να διέφυγε ο πιθανός δράστης.

Τα ντοκουμέντα που σόκαραν τη μητέρα και άνοιξαν στην έρευνα την πόρτα ενός άλλου σκοτεινού κόσμου, ήταν τα ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του, τα μαύρα και λευκά κεριά, οι ρούνοι και οι πεντάλφες. Σκηνικό σατανιστικής τελετής που είχε όπως όλα δείχνουν, προηγηθεί του θανάτου του.

Συγκλονίζει η κυνική μαρτυρία στο «Τούνελ» φίλης του νεαρού σπουδαστή για τον Σατανά και την κλίση του στην μαύρη μαγεία.

Οι ειδικοί καλεσμένοι που βρέθηκαν στο πλατό, στάθηκαν ιδιαίτερα στην απουσία του ιατροδικαστή στο «χώρο του εγκλήματος» αλλά και στα ευρήματα που «φώναζαν» και που οι Αρχές δεν πρόσεξαν.

Η οικογένεια υπέβαλε μήνυση κατ΄αγνώστων για να πέσει φως στις περίεργες συνθήκες θανάτου του 19χρονου από τα Σπάτα.