Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του πριν τέσσερα χρόνια, μεγαλώνει και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Οι γονείς του δημοσίευσαν βίντεο που δείχνει τον μικρό ήρωα να στέκεται στα πόδια του και να κάνει βήματα, ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες.

Με ένα βίντεο και μήνυμα γεμάτο αγάπη και αισιοδοξία, οι γονείς του ευχαριστούν τον κόσμο που βοηθάει και κρατάει την πίστη του για το μικρό αγόρι.

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!»

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023