«Γλυκατζής» αποδείχθηκε ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φεύγοντας από το ζαχαροπλαστείο που είχε μπει, πήρε και μια πάστα φλώρα.

Η εισβολή του διαρρήκτη σε ζαχαροπλαστείο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, με τους ιδιοκτήτες να εμφανίζονται έντονα προβληματισμένοι, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί τρεις φορές στο στόχαστρο κουκουλοφόρων που κλέβουν και αφήνουν πίσω τους ζημιές.

Έτσι, ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, καθώς βλέπουν πως τα μέτρα που έχουν πάρει δεν στέκονται αρκετά για την προστασία τους.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Τρόμος στην Τσιμισκή - Οδηγούσε αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα (Βίντεο)


Η τρίτη φορά που μπαίνει κλέφτης στο ζαχαροπλαστείο

Την είδηση σχολίασαν οι ιδιοκτήτες του αρτοζαχαροπλαστείου της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταστήματος.

O δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή, όμως πήρε και τη γυάλινη πιατέλα που είχε μέσα της πάστα φλώρα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι ήταν η τρίτη φορά που τους κλέβουν και πως ο διαρρήκτης τρύπωσε στο κατάστημα στις 04:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, κλωτσούσε επί 7 λεπτά την πόρτα για να παραβιάσει την είσοδο, με αποτέλεσμα να πέσει η γυψοσανίδα, ενώ δεν πτοήθηκε, ούτε από τον συναγερμό που άρχισε να χτυπάει, ξυπνώντας τους περίοικους.