Από τον Οκτώβριο φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει οι επιθέσεις του 23χρονου διαταραγμένου άνδρα σε βάρος γυναικών, σε Γλυφάδα και Εξάρχεια, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν να ερευνούν το παρελθόν και τις κινήσεις του.

Ήδη μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί έχουν επιβεβαιώσει την εμπλοκή του σε έξι συνολικά σεξουαλικές επιθέσεις, κατά τις οποίες ευτυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δράση του.

Παρ' όλα αυτά, τα θύματα παραμένουν σε κατάσταση σοκ, ειδικά το  μόλις 13 ετών κοριτσάκι που έπεσε στα χέρια του.

Πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις των τελευταίων 24ώρων στα Εξάρχεια, οι αστυνομικοί, έπειτα από διασταυρώσεις και επικοινωνίες με τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, διαπίστωσαν πως ο 23χρονος εμπλέκεται και σε άλλες τρεις επιθέσεις.

*Διαβάστε εδώ: ''Δράκος των Εξαρχείων'': Το βίντεο που ''πρόδωσε'' τον 23χρονο - Ντοκουμέντο από την απόπειρα εναντίον 18χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας


Οι επιθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο «δράκος των Εξαρχείων»

Η πρώτη καταγράφεται στις 8 το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου σε στάση λεωφορείου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Ο 23χρονος πλησιάζει την Αιμιλία, τη νεαρή κοπέλα που περιμένει το λεωφορείο. Ξαφνικά βάζει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και αρχίζει να αυνανίζεται. Η κοπέλα προσπαθεί να φύγει, ο ίδιος την ακολουθεί για λίγα μέτρα και μόλις η κοπέλα βάζει τις φωνές, εκείνος τρέχει να εξαφανιστεί.

Αρκετές ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου, ο 23χρονος επανεμφανίζεται στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του μπαίνει η νεαρή Ανθή. Το κορίτσι πάρκαρε το όχημά της και άρχισε να περπατά. Δεν άργησε όμως να αντιληφθεί την παρουσία του σε μικρή απόσταση. Όπως είπε στους αστυνομικούς, αρχικά πίστεψε πως ο άνδρας την παρακολουθούσε για να της κλέψει την τσάντα που κρατούσε. Μόλις τον είδε να την πλησιάζει με γοργό βήμα, εκείνη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ζητώντας να καλέσουν την Αστυνομία. Οι φωνές της τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή.

Επίσης, στις 16 Νοεμβρίου καταγράφεται μία ακόμα επίθεση του κατηγορουμένου, στην οδό Στουρνάρη, στα Εξάρχεια. Ο δράστης παρακολουθεί την Παναγιώτα, μια γιατρό που πηγαίνει στην εργασία της. Μπαίνει μαζί της στην πολυκατοικία και περιμένει πίσω της να μπουν στον ανελκυστήρα. Μόλις κλείνει η πόρτα, αρχίζει το μαρτύριο της κοπέλας. Ο 23χρονος πατά διάφορα κουμπιά, ώστε ο ανελκυστήρας να βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση, ενώ ταυτόχρονα της επιτίθεται από πίσω.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο αλλοδαπός της έκλεισε το στόμα, σήκωσε με γρήγορες κινήσεις το φόρεμα που φορούσε και άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα και τα οπίσθιά της. Τα δευτερόλεπτα έμοιαζαν με αιώνες για την άτυχη κοπέλα, όπως είπε στους αστυνομικούς, η οποία προσπαθούσε, χωρίς αποτέλεσμα, να ξεφύγει από τα χέρια του.

Η στιγμή της λύτρωσης ήρθε όταν ο ανελκυστήρας σταμάτησε σε όροφο όπου ένας άνδρας είχε πατήσει το κουμπί της στάσης. Ο 23χρονος κατάλαβε πως μπορούσε να εγκλωβιστεί και μόλις άνοιξε η πόρτα, με ένα γρήγορο σάλτο, βγήκε από την καμπίνα και χάθηκε στα στενά των Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν παλαιότερα περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει εμπλοκή ο 23χρονος ή όχι.