Κατέληξε η 16χρονη Μαρία Λ., η οποία νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Αθήνας «Ερυθρός Σταυρός», ύστερα από πολύ βαριά χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η 16χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση και άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από νοσηλεία 16 ημερών. Η 16χρονη είχε εντοπιστεί σε κωματώδη κατάσταση σε οικία στον Βύρωνα ύστερα από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών, ανάμεσα σε αυτά και η «κόκα των φτωχών» ονόματι σίσα.

Από τους συνολικά πέντε κατηγορούμενους στη σοκαριστική υπόθεση, τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Διαβάστε ακόμα: Βύρωνας: Σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση της 16χρονης - Τα SMS που αντάλλαξαν οι φίλοι της - "Πού να ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά;"

Τι είχε συμβεί με τη 16χρονη από τον Βύρωνα

Η 16χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 6 Νοεμβρίου χωρίς τις αισθήσεις της, έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών που της χορήγησε σπείρα διακινητών σε μονοκατοικία της γειτονιάς της.

Σύμφωνα με μία φίλη της που ήταν μαζί της, η σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών της χορήγησε κάνναβη και «σίσα», με αποτέλεσμα να χάσει τον σφυγμό της και να αιμορραγεί από τη μύτη.

Διαβάστε ακόμα: Σίσα, η "κόκα των φτωχών": Ποιο είναι το ναρκωτικό που έριξε σε κώμα τη 16χρονη από τον Βύρωνα