Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ένα παραλίγον θύμα του «δράκου των Εξαρχείων» περιγράφει και θυμάται πως γλίτωσε από τα χέρια του και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ειδικότερα, μία 26χρονη μίλησε στο LIVE NEWS και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε από την παρολίγον επίθεση που θα δεχόταν από τον «δράκο» των Εξαρχείων. 

Διαβάστε επίσης: “Δράκος των Εξαρχείων”: Η επίθεση σε γιατρό και η προσπάθεια συναδέλφου της να την γλιτώσει – “Προσπάθησε να με βιάσει”

«Με ακολούθησε από το αμάξι. Μιλάγαμε στα αγγλικά. Του φώναζα ότι θα πάρω την Aστυνομία. Τότε, βγήκε ένας κύριος από το μπαλκόνι και του είπε ‘τι κάνεις εδώ;’. Εγώ του είπα ότι αυτός ο άνθρωπος με ακολουθεί. Του λέει ‘φύγε’. Αυτός δεν έφευγε και του λέει ο άνδρας ‘φύγε μη κατέβω κάτω και γίνει χαμός’ και τότε ο άλλος ενοχλημένος έφυγε. Εμένα, δε μου έκανε κάποια επίθεση, αλλά με ακολουθούσε. Όποτε στεκόμουν, στεκόταν κι αυτός. Όποτε έστριβα, έστριβε κι αυτός».

Και συνέχισε η 26χρονη περιγράφοντας τη δράση του «δράκου»: «Με πλησίασε. Να’ ναι καλά ο άνθρωπος που πήγε και τον έδιωξε. Πριν μία εβδομάδα ήταν μεσάνυχτα και κράταγε μια μπύρα στο χέρι. Πήγα στην αστυνομία και τον ταυτοποίησα χθες.

Καταλήγοντας τόνισε: «Στις κοπέλες να πω να είναι γενικά με λίγο τσαμπουκά γιατί οι περισσότεροι είναι θρασύδειλοι. Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε αυτές ό,τι και να κάνουν. Εγώ ήμουν ενοχλημένη κιόλας, ήταν μικρόσωμος. Αν ήταν πιο μεγάλος σίγουρα θα ήμουν πιο φοβισμένη αλλά, όχι δεν έδειξα σε καμιά περίπτωση φοβισμένη».

 Οι καταγγελίες και άλλης μίας γυναίκας για την δράση του δράκου εξετάζονται από τις Αρχές.