‘’Να τους δώσει δύναμη ο Θεός, να αντέξουν. Όταν είπα στο γιο μου ότι η κοπέλα πέθανε, ξέσπασε σε κλάματα’’,  τόνισε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε η μητέρα του ενός από τους πέντε ανήλικους  που χορήγησαν ναρκωτικά σε 16χρονη σε διαμέρισμα στο Βύρωνα, με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα η ανήλικη να χάσει τη ζωή της ύστερα από μάχη που έδωσε για ημέρες στο νοσοκομείο.

 

''Ο γιος μου δεν φταίει'', λέει η μητέρα ενός 17χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου 16χρονης από ναρκωτικά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα

‘’Ήταν όλο αυτό σοκαριστικό και η τελευταία εξέλιξη είναι και χειρότερη. Εκείνο το βράδυ ο γιος μου πήγε να πάρει λίγη κάνναβη. Για ένα τέταρτο έκατσε σε αυτό το σπίτι. Δεν φταίει, δεν φταίει’’, μοιράστηκε η μητέρα του κατηγορούμενου.

Μαζί με το θύμα και τρεις ακόμη φίλους, στο σπίτι εκείνο, ήταν και ο 17χρονος γιός της. Όπως λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του, έφυγε νωρίς, πριν το άτυχο κορίτσι χάσει τις αισθήσεις του. ‘’Ήταν αυτά τα τέσσερα άτομα: το κορίτσι, η φίλη της, τα δυο παιδιά που είναι προφυλακιστέοι, και εκείνος που έκατσε 10 λεπτά και έφυγε’’.

Να σημειώσουμε ότι διαφεύγει της σύλληψης και ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος μαζί με τους δυο προφυλακισμένους, φέρεται να εγκατέλειψαν την άτυχη 16χρονη και τη φίλη της πριν φτάσει το ασθενοφόρο, γιατί φοβήθηκαν ότι θα έμπλεκαν με την αστυνομία, καθώς όλοι έχουν συλληφθεί για ναρκωτικά στο παρελθόν. Μάλιστα ο ένας ζήτησε από την φίλη της 16χρονης να συμμαζέψει το χώρο για να μην βρεθούν οι ουσίες.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: