Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε ο Γεράσιμος Γεννατάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέλευση που γίνεται για τις συλλογικές συμβάσεις των ηθοποιών.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς αποκάλυψε και το πώς έχει αποφασίσει να λέει «όχι» σε δουλειές που θίγουν τις ηθικές του αξίες και ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια διαφήμιση.

«Όλη μας η ζωή είναι ένα άθροισμα υποχωρήσεων και συνθηκολογήσεων γιατί έτσι πορεύεσαι με τους άλλους, αλλά το θέμα είναι μέχρι που. Πού μπορείς να φτάσεις;

Αυτό πρέπει να είναι δημιουργικό. Αν φτάσει κάποια στιγμή να σε αποκεφαλίσει, δεν…Μέχρι πού θα πας; Ποια είναι η γραμμή που θέτεις;

Εμένα η γραμμή μου είναι ο άνθρωπος απέναντί μου. Δεν μπορώ να παραβλέψω ό,τι ανθρωπιστικό έχω στην καρδιά μου. Μου έχει συμβεί δυστυχώς να φύγω από παράσταση.

Είμαστε στον 21ο αιώνα και είναι τρομακτικό που υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να γίνουν εικοσαετίες πριν. Είναι μια ιστορική στιγμή!

Πρέπει να υπογραφεί μια συλλογική σύμβαση ανάμεσα στους εργοδότες και το ΣΕΗ. Πρέπει να συζητηθεί και να βρεθεί μία λύση», ανέφερε ο Γεράσιμος Γεννατάς.