Μόλις 23 ετών ήταν ο αναβάτης της μηχανής που ενεπλάκη στη χθεσινοβραδινό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, όπως έγραψε το Cretalive.

Ο Μαρίνος ενεπλάκη σε τροχαίο και, άγνωστο πώς, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του ΙΧ που οδηγούσε μία 28χρονη κοπέλα, ενώ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος νέος σφηνώθηκε κάτω από διερχόμενο όχημα. Στο σημείο επιχείρησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπως γνωστοποιήθηκε.


Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, μεταξύ Καμινίων και Δειλινών ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αναβάτης του δικύκλου δε φορούσε κράνος.

Άγνωστο πώς, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο. Αν και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 23χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό τροχαίο στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 14 νεκροί, λεωφορείο έπεσε σε δέντρο και κόπηκε στα δύο (Εικόνες)