Πλήρως απανθρκωμένη ήταν η σορός του 44χρονου άνδρα που εντοπίστηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα το βράδυ του Σαββάτου, στο Μενίδι.

Νωρίτερα σήμερα έγινε η εξέταση της σορού στο νεκροτομείο Αθηνών, όπου η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που την εξέτασε, ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποιο εύρημα που να οδηγεί στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας. Υπήρχε δυσκολία στην εξέταση μιας και σε ελάχιστα σημεία του σώματος υπήρχε σάρκα, ενώ από κάποια ελάχιστα εσωτερικά όργανα ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις.

*Διαβάστε εδώ: Θρίλερ με τον θάνατο του 44χρονου στο Μενίδι: "Αποκλείεται να αυτοκτόνησε, δεχόταν πολύ πόλεμο στη δουλειά", λένε τα αδέλφια του

Οι πρώτες ενδείξεις των αστυνομικών, βάσει οπτικών υλικών αλλά και μαρτυρικών καταθέσεων κατοίκων της περιοχής, οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας.

Την ώρα που ο 44χρονος φαίνεται πως έβαζε φωτιά στο αυτοκίνητο του, η σύζυγος του περνούσε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Μενιδίου προκειμένου να τον καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες όπου τον κατήγγειλε για βία στις αρχές.

Προς το παρόν ο φάκελος παραμένει ανοικτός για τις αρχές. Από την άλλη πλευρά πάντως, οι συγγενείς του 44χρονου αρνούνται να πιστέψουν πως ο άνθρωπος τους, έδωσε τέλος στη ζωή του, υποστηρίζοντας στις καταθέσεις τους στις αρχές πως υπεραγαπούσε τα παιδιά και τη γυναίκα του. Δήλωσαν πλήρη άγνοια για τις καταγγελίες της συζύγου του περί ενδοοικογενειακής βίας, ζητώντας παράλληλα να γίνουν έρευνες προς πάσα κατεύθυνση ως προς τα αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο.