Μέχρι και τα εκδοτήρια εισιτηρίων του μετρό έφτασε η μανία κάποιων που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ειδικότερα, άγνωστοι έσπασαν τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και αυτά της επικύρωσης στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια κατά τη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στη μνήμη του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε σαν σήμερα (6.12.2023) το 2008 στα Εξάρχεια.
Νωρίτερα σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, οργανώσεις και συλλογικότητες και άρχισαν την πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, του παιδιού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια πριν από 15 χρόνια. 

Διαβάστε επίσης: 15 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Πορείες στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστό το μετρό "Πανεπιστήμιο" και "Μοναστηράκι"


Ωστόσο, φεύγοντας μετά το τέλος της πορείας, κάποιοι πήγαν στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια και διέλυσαν τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, τα μηχανήματα επικύρωσης και τις κάμερες, ξεχαρβαλώνοντας και τα ταβάνια, όπως φαίνεται παρακάτω.