Η «donna Κατερίνα» είχε έξι οίκους ανοχής και έβγαζε 120.000 ευρώ τον μήνα. Είχε συστήσει τέσσερις εταιρείες καθαρισμού, κατέχει το 50% γνωστού ξενοδοχείου στο Μοναστηράκι, διέμενε σε βίλα στη Γλυφάδα και παρ’ όλα αυτά δήλωνε εισόδημα 600 ευρώ τον μήνα, ενώ για να τα βγάλει πέρα, έπαιρνε και επίδομα 140 ευρώ από το κράτος...

Την ίδια στιγμή, η 43χρονη άνοιγε τα φτερά της για επενδύσεις σε ακίνητα στο Κατάρ και τη Μύκονο. Η προαγωγός με τις επιχειρήσεις είχε συλληφθεί το 2008 ως εκδιδόμενη. Έκτοτε, όμως, η ζωή της άλλαξε, έμενε πλέον σε βίλα στη Γλυφάδα, που της άφησε ο πρώτος σύζυγος, ενώ ο τρίτος σύζυγος με τον οποίο είναι παντρεμένη αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται στο Κατάρ.

Η 43χρονη, με μητέρα από τον Άγιο Δομίνικο και Έλληνα πατέρα, εκμεταλλευόταν έξι οίκους ανοχής με γυναίκες κυρίως από τη Λατινική Αμερική. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και τέσσερα επιπλέον άτομα σε έρευνες που πραγματοποίησαν σε έξι οίκους ανοχής, ενώ παρασχέθηκε προστασία και αρωγή σε δέκα γυναίκες.

Από 10 έως 50 ραντεβού

Η 29χρονη Κάρμεν από τη Βενεζουέλα έβρισκε για λογαριασμό του κυκλώματος, μέσω διαδικτύου, κοπέλες με οικονομικά προβλήματα από τη Λατινική Αμερική, στις οποίες δίνονταν υποσχέσεις για υψηλές αμοιβές και πολυτελή διαβίωση, προκειμένου να πειστούν να έρθουν στην Ελλάδα και να εργαστούν ως εκδιδόμενες. Έπαιρναν 15 ευρώ ανά ερωτικό ραντεβού, αλλά τα λεφτά από τα τρία πρώτα ραντεβού πήγαιναν στον οίκο ανοχής. Από τα 15 ευρώ τα 10 τα κρατούσε το κύκλωμα, επειδή οι εκδιδόμενες τους… χρωστούσαν εισιτήρια, διαμονή και διατροφή. Οι κοπέλες είχαν δέκα-είκοσι ραντεβού την ημέρα, ενώ κάποια έκανε ακόμη και πενήντα, γιατί τα λεφτά που της έμεναν ήταν λίγα.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Οn Time» την 07/12/2023