Έκκληση προς την Αστυνομία να δοθεί λίστα με όσους έχουν προσαχθεί στο Αλλοδαπών μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κάνουν μέσω των Παραπολιτικών 90,1 γονείς παιδιών που παραβρίσκονταν στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. 

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε περισσότερες από 400 προσαγωγές το βράδυ της Πέμπτης 7/12/2023 μετά τα μεγάλα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό από ναυτική φωτοβολίδα 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αλλοδαπών και τα αναζητούν, ενώ πολλοί έχουν απευθυνθεί στα Παραπολιτικά 90,1 προκειμένου να κάνουν έκκληση στην ΕΛ.ΑΣ. να δοθεί ένας κατάλογος με τα άτομα που έχουν προσαχθεί.

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης κατά του αστυνομικού - Τι αναζητούν οι Αρχές

"Να δώσουν έναν κατάλογο με το ποιοι έχουν προσαχθεί"

«Λογικά έχω το παιδί μου μέσα, 23 χρόνων. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Μαθηματικών, δεν είναι χούλιγκαν, παίζει σε ομάδα και πληρώνεται», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες νωρίς;» με τον Βασίλη Σκουρή και τον Σωτήρη Ξενάκη.

«Κατά τη 01:30 μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε "είμαστε εγκλωβισμένοι, μόλις τελειώσει, θα έρθω. Πήγα στο Αλλοδαπών", μας είπε», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος.

«Να μας πουν τι συμβαίνει. Είναι μια σύλληψη στον σορό. Η σκέψη μας είναι στο παιδί μας και στον αστυνομικό και στους γονείς του», συνέχισε.

«Να δώσουν έναν κατάλογο με το ποιοι έχουν προσαχθεί», κατέληξε.