Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρότατα τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ σε επεισόδια στου Ρέντη, που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12).

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση που μπορεί να δώσουν νέα τροπή στις έρευνες για τον εντοπισμό των χούλιγκανς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την παρουσία δύο ατόμων που βρίσκονταν εκτός γηπέδου και που φέρονται να έδιναν κατευθύνσεις και οδηγίες στην ομάδα των χούλιγκαν, η οποία επιτέθηκε στις δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι δύο άγνωστοι - όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ - φέρονται να οργάνωσαν την επίθεση και αμέσως μετά την εκδήλωσή της, να αποχώρησαν από το γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν ήταν ανάμεσα στους 424 που προσήχθησαν από την αστυνομία για εξέταση.

Όπως αναφέρουν στις καταθέσεις τους αστυνομικοί, δέχθηκαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, από τρία διαφορετικά άτομα.

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Φωτοβολίδες, μαχαίρια και καμένα ρούχα βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο (Εικόνες)

Την ίδια ώρα, στην ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν βίντεο από κινητά τηλέφωνα, καθώς και άλλα στοιχεία, τα οποία είναι πιθανόν να φωτίσουν όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, που κατέληξαν στον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: