Ένας 18χρονος συνελήφθη από τις αρχές για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, την περασμένη Πέμπτη, στα επεισόδια στου Ρέντη. Ειδικότερα, ο 18χρονος, που συνελήφθη, ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έριξε τη φωτοβολίδα, η οποία χτύπησε τον αστυνομικό στον μηρό.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Συνελήφθη ο 18χρονος δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού - Ομολόγησε την πράξη του

Επεισόδια στου Ρέντη: Πώς έγινε η επίθεση στους αστυνομικούς

Ο νεαρός συλληφθείς, γεννηθείς το 2005, φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς το πώς συνέβη το περιστατικό με τον τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Σύμφωνα με όσα είπε ο 18χρονος, οργανωμένος οπαδός, όπως αναφέρουν πηγές της ΓΑΔΑ, βρισκόταν μαζί με μια ομάδα ατόμων εντός του κλειστού γηπέδου στο βόλεϊ. Υπήρξε επικοινωνία με άτομα που ήταν εκτός του γηπέδου να βγουν από αυτό, προκειμένου να επιτεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, εκεί τους έδωσαν και τις μολότοφ, τις φωτοβολίδες και όλα τα άλλα αντικείμενα τα οποία ήταν κρυμμένα εκτός γηπέδου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έριξε τη φωτοβολίδα και την είδε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να κάνει γκελ στο έδαφος και να χτυπάει τον αστυνομικό, ο οποίος έπεσε κάτω.

Μετά επέστρεψε στο γήπεδο, όπου ανέφερε το περιστατικό σε κάποια άτομα. Ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες και συνελήφθη στο Ίλιον όπου διαμένει.