Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο με διαρρήκτες να εισβάλλουν σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, που έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Στο βίντεο ντοκουμέντο οι διαρρήκτες διακρίνονται με κουκούλες να κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή. Την ανοίγουν και παίρνουν ολόκληρο το συρτάρι.

Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στο εργαστήριο σε διπλανό χώρο αντιλαμβάνεται ότι κάποιος έχει μπει. Τρέχει προς την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπος με τους δύο κουκουλοφόρους.

Θεσσαλονίκη: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου» λέει ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου

«Εγώ την ώρα που τους είδα τους είπα: ‘’φύγετε ρε φύγετε ρε τι κάνετε εκεί πέρα”, αυτός ο ένας που προσπάθησε να έρθει κατά πάνω μου να μου επιτεθεί έφυγα μέσα στο εργαστήριο για να μην πιαστούμε στα χέρια» λέει ο ιδιοκτήτης στο MEGA.

Ο ζαχαροπλάσττης δεν κάνει πίσω. Βρίσκει ένα μαχαίρι και τους φωνάζει από απόσταση να φύγουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου» αναφέρει ακόμα.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και έπειτα από καταδίωξη… δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΜEGA, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαρρήκτης με μαντήλι στο πρόσωπο κλέβει ποτά από καφέ μπαρ.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί.

Ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών δήλωσε: «Βεβαίως μία φορά πολύ μεγάλη την άλλη πάλι πήραν 300-400 ευρώ». Επιχειρηματίες και κάτοικοι ζητούν ενίσχυση των περιπολιών ιδίως στις γειτονιές με ελλιπή φωτισμό.

Θεσσαλονίκη: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο