photo3

Με την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας να γίνεται όλο και πιο επιτακτική, η αντλία θερμότητας είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο trend στον τομέα της θέρμανσης στις μέρες μας. Σε μια αγορά που κατακλύζεται από πολλά brands, οι αντλίες θερμότητας AUX έρχονται να πρωταγωνιστήσουν προσφέροντας στους καταναλωτές μία ποιοτική λύση σε προσιτή τιμή.

Είτε αναζητάτε μία πιο αποδοτική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιδότηση από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, είτε ανακαινίζετε το σπίτι ή αποκτάτε τη νέα σας κατοικία και θέλετε να επενδύσετε σε μία αποτελεσματική και βιώσιμη λύση θέρμανσης, οι αντλίες θερμότητας AUX είναι η επιλογή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε χάρη στην αξιοπιστία της AUX, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο.

Τι κερδίζω με την αντλία θερμότητας της AUX;

  • BANNER_AUX-HEAT-PUMPS_300x600 Απορρόφηση ενέργειας από την άπειρη του περιβάλλοντος: η αντλία θερμότητας AUX καταναλώνει μία μονάδα ενέργειας και αποδίδει έως και 5 φορές παραπάνω ζεστασιά στον χώρο
  • Οικονομική εξασφάλιση ζεστού νερού χρήσης όλο το χρόνο
  • Διασύνδεση με όλες τις υφιστάμενες πηγές θέρμανσης και κλιματισμού: η αντλία θερμότητας AUX καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σε ψύξη και θέρμανση καθώς και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αφού μπορεί να συνδεθεί με καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό με fan coils, αξιοποιώντας τη θερμική ενέργεια που υπάρχει διαθέσιμη στο περιβάλλον.
  • Οικονομία σε σχέση με μία συμβατική λύση θέρμανσης έως και 75%
  • Μέσω του οικολογικού ψυκτικού υγρού R32 φροντίζετε για την προστασία του περιβάλλοντος έχοντας παράλληλα και τη βέλτιστη απόδοση.
  • Βασικό πλεονέκτημα των αντλιών θερμότητας AUX είναι ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιδότησης "Εξοικονομώ 2021"
  • Έχει 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη της μονάδας και 5 χρόνια για το συμπιεστή

Technology Leads Intelligent Life

Οι αντλίες θερμότητας AUX διαθέτουν σύγχρονες λειτουργίες για να προσφέρουν άνεση και ευελιξία στην καθημερινότητα. Με τη Λειτουργία Wi-Fi Standard, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της αντλίας θερμότητας απευθείας από το smartphone ή το tablet σας, ώστε να δημιουργείτε τις συνθήκες που επιθυμείτε στο χώρο σας από όπου και αν βρίσκεστε, απλά συνδέοντας το ενσωματωμένο Wi-Fi του χειριστηρίου με την εφαρμογή AC Freedom. Η εφαρμογή προσφέρει διασύνδεση και με τις υπόλοιπες λύσεις κλιματισμού της AUX, εξασφαλίζοντας ότι από μία και μόνο εφαρμογή μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο της θέρμανσης και της ψύξης στο χώρο σας.

Επίσης, το χειριστήριο διαθέτει μενού στην ελληνική γλώσσα ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να χειριστεί την αντλία θερμότητας.

Αποκλειστικά στην αγορά από τη Westnet

photo2

Οι αντλίες θερμότητας AUX διατίθενται στην ελληνική αγορά μέσα από το εξειδικευμένο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της Westnet, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα. Με μεγάλη εμπειρία, η Westnet - μέλος του Ομίλου Olympia – υποστηρίζει τους συνεργάτες της σε κάθε βήμα, από τη συμβουλευτική κατά τη μελέτη και εγκατάσταση έως την άριστη τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή παροχή τεχνογνωσίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: aux@mywestnet.com