Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι 49χρονος κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του. Ωστόσο, σε σοκ βρίσκεται και η οικογένειά του, καθώς αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ότι το ίδιο είχε κάνει και στο δωμάτιο της κόρης της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε το Σάββατο στη σύλληψη 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία υπαλλήλου για τον κομμωτή που είχε κάμερες στις τουαλέτες - "Μας έλεγε να πίνουμε συνεχώς νερό για να πηγαίνουμε στην τουαλέτα"

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από καταγγελία που έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, έγινε έρευνα στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Κάμερα στο δωμάτιο της κόρης

Επιπρόσθετα, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή (10/12), πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατάγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Παράλληλα, κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη (12/12) στον Εισαγγελέα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ