Ο 31χρονος αστυνομικός που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Γίνεται συνεχής καθαρισμός στο τραύμα του στον μηρό καθώς παρουσιάζει αιμορραγική διάθεση. Ο 31χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό.

Τι είπε για τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη, ο δικηγόρος του 18χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος του 18χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, μίλησε τη Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

"Ο 18χρονος έχει παραδεχτεί και πιστεύει ότι η δική του φωτοβολίδα τραυμάτισε τον αστυνομικό" είπε ο κ. Λύτρας και συνέχισε αναφέροντας πως "περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα για να δούμε αν ήταν η φωτοβολίδα του 18χρονου αυτή που όντως τραυμάτισε τον αστυνομικό, καθώς όπως και ο ίδιος μου είπε έπεσαν δύο ναυτικές φωτοβολίδες προς την πλευρά του αστυνομικού".

Ο συνήγορος του καθόμολογίαν δράστη της επίθεσης είπε στον ΑΝΤ1 πως "δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του αστυνομικού, άλλωστε η φωτοβολίδα έσκασε πρώτα μπροστά στον ίδιο και έπειτα τραυμάτισε τον αστυνομικό".

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος "είναι πιθανό ο 18χρονος να φοβάται να μιλήσει για αυτούς τους ανθρώπους με τα full face που δίνουν τις εντολές αυτές σε νεαρούς".