Απίστευτο περιστατικό bullying σε βάρος 7χρονου παιδιού που φοιτά σε δημοτικό σχολείο στον Βόλο. Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του 7χρονου σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεγαλύτερος συμμαθητής του στο σχολείο τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά του ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα!

Τον εφιάλτη που ζει το 7χρονο παιδάκι αποκάλυψε η μητέρα του, όταν χθες το πρωί  επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Όταν ξέντυσε το παιδί της, είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός, που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Πηγή:taxydromos.gr