Θυμωμένη και στεναχωρημένη είναι η μητέρα του 6χρονου αγοριού το οποίο υποβαλλόταν σε αδίστακτο bullying από μεγαλύτερο σε ηλικία μαθητή του σχολείου του, στον Βόλο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του.


«Το παιδί φοβάται να πάει στο σχολείο του»

«Το παιδί φοβάται να πάει στο σχολείο του, σήμερα το κράτησα στο σπίτι», σημείωσε η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» του ANT1.

*Διαβάστε εδώ: Πειραιάς: Βομβαρδισμένο τοπίο μετά την έκρηξη - Μεγάλες υλικές ζημιές - Τον στόχο ψάχνουν οι Αρχές (Εικόνες & Βίντεο)

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση από αυτό το παιδί. Την πρώτη φορά, μια συμμορία στην οποία συμμετείχε και ο τωρινός μικρός δράστης τού επιτέθηκαν με σπρωξιές και βρισιές. Τη δεύτερη, το συγκεκριμένο παιδί τού κατέβασε για πρώτη φορά και του κόλλησε κάποιο αυτοκόλλητο στο σώμα. Και η τρίτη ήταν η τωρινή φορά. Πλησίασε το αγόρι το παιδί μου, του κρατούσε τα χέρια για να μην μπορεί να φύγει, τον απείλησε λέγοντας “ξέρω πού μένεις και θα δεις τι θα πάθεις” και εν συνεχεία του κατέβασε το παντελόνι», επισήμανε.

Μιλώντας για το σχολείο, η γυναίκα ανέφερε: «Όταν σε προηγούμενη φάση παραπονέθηκα, η διεύθυνση έμεινε άπρακτη απέναντι σε όσα της είπα. Έχουν ξαναγίνει περιστατικά με άλλα θύματα και έκανε και πάλι το ίδιο. Τώρα που χρειαζόμουν στοιχεία για να υποβάλω μήνυση, αναγκάστηκα τελικά να την υποβάλω κατ’ αγνώστων, διότι ούτε ο γιος μου ξέρει το επώνυμο του μικρού δράστη ούτε η διευθύντρια μιλά για το ζήτημα, δεν αναφέρει καν τα στοιχεία των γονέων του.

Μάλιστα ακόμα και η αναγνώριση του δράστη από τον γιο μου υπονομεύτηκε από τη διευθύντρια. Του έφερνε άλλα παιδιά, του έφερε ακόμα και κορίτσι –ενώ είχε πει εξαρχής ότι του επιτέθηκε αγόρι– και ρωτούσε συνεχώς αν είναι σίγουρος ότι του επιτέθηκε το συγκεκριμένο παιδί. Ακόμα και σήμερα που το παιδί έμεινε σπίτι, το σχολείο δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να δει αν το παιδί είναι καλά. Αντιθέτως, καλώ εγώ και δεν μου το σηκώνουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής με τον υποδιευθυντή του σχολείου εκείνος δήλωσε: «Δεν μπορούμε να δηλώσουμε τίποτα, διότι το θέμα ακόμη διερευνάται».