Η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, εκτός από τους 57 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στις οικογένειες τους, οι οποίες καλούνται να περάσουν τα πρώτα –και χειρότερα- Χριστούγεννα της ζωής τους, χωρίς τους δικούς τους.

Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του συζύγου της Αθηνάς Κατσάρα

 «Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου» γράφει σε ανάρτησή του στο TikTok ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα, μιας εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν ‘’βροχή’’.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπα ο ξάδερφος της 19χρονης που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός: Ήξερε τι τον περίμενε, είναι η δουλειά του

Δέκα μήνες μετά οι οικογένειες των 57 θυμάτων εξακολουθούν να θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους, είναι η οικογένεια της Αθηνάς που ήταν μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από την Κατερίνη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση. Ωστόσο, την ώρα της σύγκρουσης το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγος βρισκόταν στην τουαλέτα του βαγονιού.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2019 και ο άνδρας δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της γυναίκας και μητέρας του μονάκριβου παιδιού τους.