Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14/12/2023.

Κριός 21/3 - 20/4
Θα κυλήσει κάπως δύσκολα η σημερινή μέρα καθώς μια οικονομική πρόταση κρύβει «παγίδες». Μην ενθουσιάζεσαι και ψάξε καλά τις λεπτομέρειες. Ζήτα τη γνώμη κι ενός παλαιού συνεργάτη σου που γνωρίζει τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις με προβλήματα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει ταίρι.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδό σου και θα κάνουν καθετί για να ανακόψουν την πορεία σου. Μην τσακωθείς αλλά δες πώς μπορείς να απομονώσεις αυτούς που σου φράζουν τον δρόμο με διάφορους τρόπους. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις δικούς σου ισχυρούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, αγνοείς ένα μυστικό. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις απογοήτευση.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Μην εμπιστευθείς πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά στη δουλειά σου και μην ονειρεύεσαι πράγματα που δεν είναι μέσα στον κύκλο των ενδιαφερόντων σου. Θα έχεις ζημιά. Κάνε αυτό που γνωρίζεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου ψυλλιάζεται πως παίζει το ματάκι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» σε έναν στόχο και θα πετύχεις.

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Μην σε πτοήσει μια αναποδιά που θα έχεις στη δουλειά ούτε ν’ αρχίσεις τη μουρμούρα προς κάθε κατεύθυνση. Τα πας καλά επαγγελματικά, οπότε συνέχισε έτσι. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά το ταίρι σου θα φροντίσει να σε αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος και δεν αποφασίσεις γρήγορα να πλησιάσεις ένα πρόσωπο, θα πετάξει το πουλάκι.

Λέων 23/7 - 22/8
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι αλάθητος και θα πρέπει να κοιτάξεις και το συμφέρον σου στη δουλειά. Σε απασχολεί, μέρες που είναι, και η οικογένειά σου και ξοδεύεις αρκετά για δώρα. Το σίγουρο είναι πως τους έχεις λείψει. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Έχεις πετύχει πράγματα, αλλά σου ξεφεύγουν κάποια «ζιζάνια» στη δουλειά που πρέπει να τα ξεριζώσεις. Το να αγωνίζεσαι για νέες πηγές εσόδων είναι πολύ καλό, αλλά αν δεν εκλείψουν αυτά τα ζιζάνια θα σε προλαβαίνουν οι ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Καλή η προσπάθεια που έχεις καταβάλει, αλλά ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Καθυστερείς πολύ να πάρεις αποφάσεις και σε προλαβαίνουν ανταγωνιστές. Στηρίξου στην εμπειρία σου και τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να κλείσεις παλαιούς «κύκλους» για να προχωρήσεις.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Να μη φοβάσαι τις αλλαγές. Φρόντισε να προετοιμαστείς γι’ αυτές, γιατί αν μείνεις πίσω τότε θα κάνεις κακό κυρίως στη δουλειά σου. Με το να μένεις κλεισμένος στο καβούκι σου δεν προστατεύεις τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Έχεις κουραστεί να τρέχεις και να ανοίγεις δρόμους για τη δουλειά σου, που επιτέλους πάει σχετικά καλά. Μια ακύρωση θα σε θορυβήσει σήμερα, αλλά θα καταφέρεις με την αισιοδοξία σου να ξεπεράσεις το άγχος σου. Θα βρεις λύση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και θέλεις μόνο παιχνιδάκια.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Έχεις αφοσιωθεί πολύ στη δουλειά και θα εκνευριστείς γιατί κάτι θα σου διαφύγει και θα έχεις ζημιά. Ανάλαβε την ευθύνη αλλά να έχεις και εναλλακτικό σχέδιο. Θα καταλάβεις από τα παράπονα που θα σου κάνει το ταίρι σου ότι πρέπει να δώσεις χώρο και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε ρηχές σχέσεις.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Να αποφύγεις αυτούς που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια γιατί υπάρχει φόβος εξαπάτησης και ζημιάς. Προχώρα όπως εσύ γνωρίζεις, βάζοντας στην άκρη την υπεραισιοδοξία σου που πολλές φορές δεν σε αφήνει να δεις τις κακοτοπιές. Οργανώσου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις προσοχή στο ταίρι σου που έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, επενδύεις σε μια νέα γνωριμία.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Έχεις μαζέψει γύρω σου μια αυλή που δεν σου προσφέρει τίποτα. Σε απομυζά οικονομικά και σου φέρνει δυσκολίες στις συνεργασίες. Κάνε ξεκαθαρίσματα. Μη σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου και το αποφύγεις πάλι, γιατί αν δεν διώξεις τα βαρίδια θα παραμένεις στάσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»