Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 16/01


Κριός 21/3 - 20/4
Ένα σχέδιό σου τώρα μπαίνει σε εφαρμογή και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Να προσέξεις τα πρόσωπα που
θα εμπιστευθείς να τα γνωρίζεις καλά, γιατί μπορεί μια ιδέα σου να την παρουσιάσουν σαν δική τους. Προχώρα δυναμικά και διεκδίκησε
ό,τι αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ενθουσιάζεσαι με νέο πρόσωπο.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Θα δεχτείς πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Αποφάσισε με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχεις σε συνεργάτες κι όχι το πορτοφόλι σου. Άλλωστε αυτοί ξέρουν να σε κρίνουν σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει λατρεία, οπότε σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται πρόσωπο που σου απογειώνει τη διάθεση. Μην είσαι κτητικός.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Να είσαι προσηλωμένος στον στόχο και όχι σε κουτσομπολιά. Μη δεχτείς να μπεις σε μια «φατρία» για να τον πετύχεις. Προχώρα με τις δικές σου δυνάμεις και θα δεις ότι πολύ σύντομα με μια επαγγελματική συμφωνία θα ανταμειφθείς. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τη συντροφικότητα και την ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό.

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευθείς τους συνεργάτες σου και να τους ζητήσεις τη γνώμη τους πριν υπογράψεις μια επαγγελματική συμφωνία. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε να είσαι πιο προσεκτικός στις παραπέρα κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο.

Λέων 23/7 - 22/8
Είναι καλή μέρα για να πάρεις αποφάσεις έστω και με ρίσκο. Μόνο έτσι θα δεις το ταμείο σου να γεμίζει. Άλλωστε από τη φύση σου είσαι ριψοκίνδυνος, πόσω μάλλον τώρα που τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος
υπάρχει κάτι δίπλα σου. Άνοιξε τα μάτια σου για να μην προσπεράσει...

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Παρθένος 23/8 - 22/9
ΘΝα μην καθυστερήσεις ένα σχέδιό σου. Η μέρα σε ευνοεί. Να παρουσιάσεις την πρότασή σου αμέσως γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές. Θα πετύχεις γιατί έχεις δουλέψει σκληρά πολύ καιρό. Να προσέξεις αυτούς με τους οποίους θα συνεργαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ξέρει να σε χαλαρώνει. Αν είσαι αδέσμευτος περνάς καλά με νέα γνωριμία.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα στη δουλειά καθώς σήμερα θα είναι πιο εύκολο να δώσεις λύσεις και να ξεφύγεις από πολύ μεγάλο άγχος. Έτσι θα καταφέρεις να προχωρήσεις απερίσπαστος σε άλλα σχέδιά σου και συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα είσαι πιο εξωστρεφής, κάτι που θα κάνει καλό και στη δουλειά σου και τους συνεργάτες σου. Μάλιστα, αυτοί μπορούν να σου προσφέρουν λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε προβληματίζει. Άκουσέ τους και προχώρα χωρίς καθυστερήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είσαι δύσπιστος με μια νέα γνωριμία.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Να μην αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις στη δουλειά που τρέχουν και χρειάζονται διεκπεραίωση. Θα μαζευτούν βουνό και θα πελαγώσεις. Βάλε προτεραιότητες. Έχεις πολλά νέα επαγγελματικά σχέδια στο μυαλό σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μια βραδιάς.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Είσαι αργός στις αποφάσεις σου αλλά σήμερα ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος για να μη χάσεις μια ευκαιρία. Τα καλά δεν έρχονται πάντα όταν τα θέλεις, οπότε μην αφήσεις μια πρόταση στο συρτάρι. Συμβουλέψου έμπειρο συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει τον πήχυ, κατέβασέ τον.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα σε κάτι που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταφέρεις σύντομα να έχεις κέρδος. Μην ακούς κάποιους που σου λένε να ανοιχτείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να νοικοκυρευτείς,
αλλά ζητάς πολλά.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Έχεις παλέψει πολύ στη δουλειά, οπότε μην αφήσεις να υπάρχουν εχθροί πίσω από την πλάτη σου. Αν χρειαστεί, χρησιμοποίησε ισχυρούς συμμάχους. Μη σε πιάσει η ευαισθησία σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις ανασφάλειες. Κουράζεις. Αν είσαι αδέσμευτος ο ρομαντισμός σου γίνεται πόλος έλξης. Διάλεξε πρόσωπο που να σου εμπνέει σταθερότητα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 16/01/2024