Πίσω από κάθε δράμα στέκεται ένα μεγαλύτερο, έλεγαν οι παλαιότεροι. Και στην περίπτωση της οικογένειας του 18χρονου που προφυλακίστηκε χθες το βράδυ για την επιθεση σε βάρος του αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, η λαϊκή θυμοσοφια ανταμώνει απόλυτα με τα οδυνηρά βιωματα αυτής της οικογένειας. Ο κ. Παναγιώτης και η συζυγος του έχασαν ένα από τα παιδια τους το 2011 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Καματερό.

"Ο παππούς έκανε αναστροφή πάνω στο δρόμο και χτυπησε το αγόρι μας 21 χρονών τότε. Παρότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, στο δικαστήριο δεν κινήθηκαμε εναντίον του. Κανείς δεν βγαίνει έξω για να σκοτώσει" έλεγε χθες (14/12) το απόγευμα ο μοιραίος αυτός πατερας στα Parapolitika.gr περιμενοντας επί ώρες με τη συζυγο του να πληροφορηθούν για την τύχη του παιδιού τους.

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια στου Ρέντη: Σε καταστολή παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός - Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

"Άλλοι παίζουν 3 ευρώ τζόκερ και κερδίζουν εκατομμύρια και εμείς με 3 ευρώ πάμε φυλακή"


Υδραυλικός στα 60 σήμερα ο κ. Παναγιωτης είναι γέννημα θρεμμα της ευρύτερης περιοχής των Λιοσίων, Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή. "Και ο γιος μου την ίδια δουλειά έκανε, πήγαινε Βάρη, στη μαθητεία του ΟΑΕΔ και απασχολούνταν σε κάποιον μάστορα. Με την κοπέλα του ειναι μαζι 4 χρόνια. Άνθρωποι της γειτονιάς είμαστε. Άλλοι παίζουν 3 ευρώ τζόκερ και κερδίζουν εκατομμυρια και εμείς με 3 ευρώ πάμε φυλακή" λέει με πόνο.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός δράστης το περασμένο Σάββατο το βράδυ πριν συλληφθεί είχε πάει στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού κοντά στο σπίτι του να ανάψει κερι και να προσευχηθεί μαζί με την κοπέλα του για τον αστυνομικό.