Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Μια 23χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι νοσηλευτής νοσοκομείου της πόλης την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η υπόθεση της 23χρονης ασθενούς, αποκαλύφθηκε χάρη στην κινητοποίηση μιας παθολόγου του ίδιου νοσοκομείου, που αντελήφθη πως ο συνάδελφος της, πιθανόν να ασέλγησε στην νεαρή που εμφανίστηκε στα επείγοντα για εξετάσεις.

Η νεαρή κοπέλα, εμφάνιζε συμπτώματα λοίμωξης αλλά και πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να την εξετάσουν οι γιατροί, φοβούμενη μήπως είναι κάτι σοβαρό. Όταν έφτασε στα επείγοντα, την είδε ο νοσηλευτής, τι ρώτησε τι συμβαίνει και την πήγε πίσω από ένα παραβάν. Εκεί, προχώρησε σε «δακτυλική εξέταση» της 23χρονης και λίγο αργότερα αποχώρησε από τον χώρο. Λίγο αργότερα, στο δωμάτιο εμφανίστηκε η παθολόγος βάρδιας η οποία συνομιλώντας με την 23χρονη, την ρώτησε για ποιο λόγο είναι εκεί. Αφού άκουσε έντρομη την νεαρή να της αφηγείται τι συνέβη, αμέσως, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας τον 40χρονο συνάδελφο της Γ.Π..

Διαβάστε ακόμα: Πάτρα: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς από νοσηλευτή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και αργά το απόγευμα της Κυριακής (17/12) τον προσήγαγαν στο τμήμα για εξηγήσεις. Όμως επειδή η 23χρονη εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο, αστυνομικοί πήγαν και την επισκέφτηκαν στο δωμάτιο της, όπου έλαβαν κατάθεση για τα όσα προηγήθηκαν.

Το εάν θα σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του 40χρονου νοσηλευτή, είναι θέμα συνεκτίμησης των όσων κατήγγειλε η 23χρονη και η παθολόγος ενώ έως και αυτή την ώρα, ο νοσηλευτής παραμένει στα γραφεία της Ασφάλειας της Αχαϊκής πρωτεύουσας.