Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του νοσηλευτή, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας, τον οποίο κατήγγειλε 23χρονη ασθενής για σεξουαλική κακοποίηση στα επείγοντα του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νοσηλευτή στην Πάτρα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ο νοσηλευτής του νοσοκομείου ‘’Άγιος Ανδρέας’’ στην Πάτρα, δηλώνει ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ‘’δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα’’

Σημειώνεται ότι ο  κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, για αύριο ( Πέμπτη 21/12/2023). Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο νοσηλευτής υποστήριξε ότι “αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα, όταν η 23χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε στο νοσοκομείο από τον Πύργο Ηλείας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αφού πραγματοποίηθηκαν, έπειτα οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις.