Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε μια 22χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, όταν ένας 60χρονος δήλωνε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και είχε γίνει η σκιά της. Η 22χρονη Νάγια περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS τον εφιάλτη που έζησε για μήνες, με έναν 60χρονο άνδρα να της στέλνει σαν μανιακός ερωτικά γράμματα, μηνύματα και να την παρακολουθεί σε κάθε της βήμα.

 «Όταν ένας άνθρωπος έχει γίνει ουρά σου, μπορεί να σκεφτεί και να κάνει τα πάντα. Οπότε μπορεί μια μέρα να καθίσει κάτω από το σπίτι μου και να μου κάνει κακό όντως».

 «Είχε γίνει εμμονικός» δηλώνει η 22χρονη

Ο 60χρονος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από καταγγελία της 22χρονης. Σε κάθε της βήμα, ένιωθε την σκιά του.

 «Ερχόταν έξω από το σπίτι μου, όταν εγώ σχολούσα ή πήγαινα στη δουλειά. Δε φοβήθηκα στην αρχή, αλλά ένιωσα περίεργα».

Την είχε γνωρίσει στο μαγαζί εστίασης που δούλευε. Εκείνη νόμιζε πως ήταν απλά κοινωνικός και ευγενικός απέναντί της. Σύντομα κατάλαβε πως τον έβλεπε κοντά στο σπίτι της σχεδόν καθημερινά.

 «Άρχισα να φοβάμαι όταν άρχισε να μου στέλνει πράγματα. Τον είχα μπλοκάρει από παντού και άρχισε να μου στέλνει πράγματα στο σπίτι ή να τα δίνει σε μία φίλη μου. Εκεί άρχισα να φοβάμαι γιατί είχε προσκολληθεί πάνω μου, είχε γίνει εμμονικός».

Ο 60χρονος άνδρας παρουσιάστηκε στη νεαρή κοπέλα ως χειριστής καναντέρ στην αεροπορία. Η 22χρονη άρχισε να λαμβάνει στο κινητό της μηνύματα που της έλεγε πως είναι άντρας παλαιάς κοπής και της εξέφραζε τον έρωτά του για εκείνη.

 «Επίσης με έβγαζε ασταμάτητα φωτογραφίες .Του ζήτησα πολλές φορές ευγενικά να σταματήσει. Γυρνούσα σπίτι μου, είχα έναν να με ακολουθεί συνεχώς και όταν ανέβαινα στο σπίτι καθόταν από κάτω».

Τα γράμματα

Μέχρι χειρόγραφα γράμματα έστελνε στην 22χρονη για να της εκφράσει τα συναισθήματά του. Της έγραφε πως δε θα την αγαπήσει κανείς όπως εκείνος και μάλιστα πως στο τέλος θα μείνει μόνη της λόγω… χαρακτήρα.

 «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι θέλεις να πας σε ένα σπίτι και να εξαφανιστείς, να μην ξέρεις κανείς που είσαι. Θα ξαναπάω στην αστυνομία και τι θα γίνει;».

Σε άλλο γράμμα, της ανακοινώνει πως θα αυτοκτονήσει για να απαλλαγεί από εκείνη. Όλα αυτά έφτασαν στα χέρια εισαγγελέα, με το δικαστήριο να αποφασίζει την ποινή φυλάκισής του δέκα μηνών με 3ετη αναστολή.

 «Καταδικάστηκε και βγαίνουμε από το δικαστήριο και λέω ωραία εντάξει, τελείωσε, βγαίνει και αυτός μέσα στην τρελή χαρά και μου λέει ‘Νάγια μου πάμε σπίτι;’. Του λέω δε σου φτάνουν όλα αυτά που έγιναν; Και μου λέει σιγά, τι θα μου κάνουν;».

Δεκάδες συστάσεις από την αστυνομία, μία απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του και εκείνος συνεχίζει τα ίδια. Η 22χρονη Νάγια ζει ακόμα υπό τον φόβο της παρακολούθησης.

 «Είχαμε σχέση, δεν το βάζω κάτω»

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, αναφέρει:

 «Η κοπέλα νομίζει ότι την απειλώ και την κυνηγάω ενώ εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα. Το μόνο που κάνω είναι να αφήνω ένα λουλούδι στο γραμματοκιβώτιο. Αυτό και μόνο, τίποτα άλλο. Την γνωρίζω αφού είχαμε σχέση μαζί. Λέει ψέματα, είχαμε σχέση δύο μήνες. Θεωρεί ότι την απειλώ, ότι την κυνηγάω και όλα αυτά. Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Μόνο γράμματα στέλνω και κανένα δώρο, τίποτα άλλο. Εγώ την θέλω την κοπέλα, αυτή δε με θέλει. Κάνω μια προσπάθεια να είμαστε μαζί. Μπορεί να πετύχω, μπορεί όχι. Πείτε της ότι εγώ το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί. Πρωτοφανές πρέπει να είναι αυτό, δεν πρέπει να έχει τύχει άλλη φορά. Δεν το βάζω κάτω. Φοβάται. Τι φοβάται; Μην την σφάξω; Τι φοβάται;».